Elckerlijc

Eindejaarsmenu

2020. Wat een jaar...

Niemand had dit zien aankomen, niemand had gedacht dat het zo zou lopen... Wij hadden ook nooit verwacht dat we bijna de helft van het jaar dit alles zo zouden moeten missen.

Het vuur niet meer doen branden,  onze klanten niet meer bedienen, de potten en de pannen in de kast laten staan..  maar toch is het zo ...

Laat ons het jaar toch zo goed mogelijk afsluiten.  Met heel veel liefde kunnen wij jullie onze eindejaarsmenu voorstellen. 

Om zo toch een beetje Elckerlijc bij u thuis te brengen, omdat wij jullie missen, en jullie ons misschien ook ... 

Bestel nu uw menu! 

Restaurant

Met keuze uit verschillende runderrassen ben je hier als vleesliefhebber aan het juiste adres. Door de verschillende barbecue technieken komt de optimale smaak en textuur van het vlees tot zijn recht. 

Of kies uit 1 van de lekkere vis- of vegetarische gerechten die op een unieke manier gegrild worden....

De gerechten worden met liefde klaargemaakt en dat proef je! 

Terras

In de zomer kan je rustig genieten op het terras.. 

Er is een grote tuin voor de kindjes en een gezellig lounge om te aperitieven. 

Slaapmogelijkheden

Indien u wil overnachten in de buurt, kunnen wij enkele adressen aanraden : 


http://www.theerenhuys-ursel.be/

http://www.villamagdalena.be/

Elckerlijc Silver Edition Gin

Om de vijfentwintigste verjaardag van restaurant Elckerlijc te vieren ontwikkelden we een gin met uitsluitend wilde kruiden en bessen uit de directe omgeving van het restaurant. De landelijke aardewegen en het Drongengoedbos zijn immers een echt paradijs voor inheemse kruiden, bessen en paddenstoelen. Voor deze zeer persoonlijke gin gebruikten we onder andere eekhoorntjesbrood, sleedoorn, struikheide, vlierbloesem, hulstbes, waterpeper, zevenblad en mispel. Zij zorgen voor een unieke smaak die eigen is aan dit terroir.

Met trots kunnen wij u melden dat onze gin een bronzen medaille behaald heeft op de San Francisco World Spirits Competition!