Elckerlijc

Restaurant

Met keuze uit verschillende runderrassen ben je hier als vleesliefhebber aan het juiste adres. Door de verschillende barbecue technieken komt de optimale smaak en textuur van het vlees tot zijn recht. 

Of kies uit 1 van de lekkere vis- of vegetarische gerechten die op een unieke manier gegrild worden....

De gerechten worden met liefde klaargemaakt en dat proef je! 


VERLOF

Wij gaan er even tussenuit vanaf 13 juni tem 20 juni.

Terug open op 21 juni vanaf 18u

Uitzonderlijk gesloten op 7, 11 en 18 maart.

Open op woensdagavond 1 mei.

Terras

In de zomer is het gezellig vertoeven op ons terras. Omgeven door het groen is het een oase aan rust. 

Dankzij de overkapping kunt u ook in de herfst en de winter gezellig buiten zitten. 

Slaapmogelijkheden

Indien u wil overnachten in de buurt, kunnen wij enkele adressen aanraden : 

https://www.delievde.be/nl/

http://www.theerenhuys-ursel.be/

http://www.villamagdalena.be/

Elckerlijc Silver Edition Gin

Om de vijfentwintigste verjaardag van restaurant Elckerlijc te vieren ontwikkelden we een gin met uitsluitend wilde kruiden en bessen uit de directe omgeving van het restaurant. De landelijke aardewegen en het Drongengoedbos zijn immers een echt paradijs voor inheemse kruiden, bessen en paddenstoelen. Voor deze zeer persoonlijke gin gebruikten we onder andere eekhoorntjesbrood, sleedoorn, struikheide, vlierbloesem, hulstbes, waterpeper, zevenblad en mispel. Zij zorgen voor een unieke smaak die eigen is aan dit terroir.

Met trots kunnen wij u melden dat onze gin een bronzen medaille behaald heeft op de San Francisco World Spirits Competition!

Ondertussen hebben we ook een Hierbas en een Quince gemaakt. Kom zeker degusteren van deze pareltjes!